Schoonheidssalon Per Donna

 

Diepreinigende gezichtsbehandeling van Courtin

Met name bij probleemhuiden, zoals de acnehuid, worden diepreinigende gezichtsbehandelingen in kuurverband aangeraden. Tijdens de salonbehandelingen wordt het teveel aan talg verwijderd (talg is de voedingsbodem voor de propionbacterie die acne veroorzaakt), de huid dun gehouden door een peeling (een dikke opperhuid verergert de ophoping van talg) en de huid goed gereinigd (de propionbacterie wordt gedood).

Tussen de salonbehandelingen in is het van groot belang om de thuisproducten van Courtin te gebruiken. Hiermee kun je het effect van de salonbehandeling continueren.
Zo ben je sneller van je puistjes af!

Tea Tree olie

Alle Courtinproducten bevatten 100% zuivere Tea Tree olie. Deze olie heeft een bijzonder heilzame werking; het werkt desinfecterend en verzachtend op de huid. Het kan onverdund worden aangebracht op de geinfecteerde plekken van de huid. In verdunde vorm is het werkzaam in producten als reinigingsmelk, lotion en crèmes.

Stappenplan

Salon
In het begin kun je het best starten met iedere 4 weken een grote acnebehandeling van 90 minuten. Deze behandeling bestaat uit:
reiniging, peeling+serum, stomen met Tea Tree olie, onzuiverheden verwijderen, masker, crème en puistjes desinfecteren met de spotcorrector.Speciale jeugdprijs € 35,00. Na deze eerste periode worden de tussenposes langer en de behandelingen korter.

Thuis
Actieset voor thuis! Deze set bevat alle Courtinproducten die je nodig hebt om thuis je huid perfect te verzorgen: washgel voor hand en gezicht, 24-uurscrème en de acnespotcorrector voor € 40,00.

Bel snel voor een gratis intake-gesprek!