Schoonheidssalon Per Donna

 

Glycopeel

Er stralend uitzien en jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen is daarbij het sleutelwoord. Een peeling heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intensieve dieptewerking en een groot bereik in de huid heeft.

Glycolzuur

Glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.

Resultaat

De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene-en elastinevezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar ook acne en onzuiverheden zullen verminderen. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend.

Kosten

Een behandeling duurt 50 minuten en kost € 46,00. Voor een goed resultaat heeft u minimaal 3 behandelingen nodig en dient u het thuisadvies op te volgen.

Maak snel een afspraak voor deze behandeling